Ανατροπή: Ο Τριαντάφυλλος θα βρίσκεται στο σχήμα Γαρμπή - Σχοινάς

Τι άλλαξε στη συνεργασία με τη Βίσση και τη Βανδή;

Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ετοιμάζει ο Τριαντάφυλλος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου είχε μεγάλη απήχηση.

Την περασμένη Παρασκευή (11/06), ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε πει πως ο τραγουδιστής θα πλαισίωνε το σχήμα Βίσση – Βανδή τον ερχόμενο χειμώνα.

Τριαντάφυλλος: Θα πλαισιώσει το σχήμα Βίσση – Βανδή τον χειμώνα!

Μάλιστα, ετοιμαζόταν να υπογράψει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Fever. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και υπήρχε ανατροπή στα σχέδια του τραγουδιστή και τώρα ετοιμάζεται για μια νέα συνεργασία.

Αγνώριστος ο Τριαντάφυλλος - Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών


«Λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, ο επιχειρηματίας του είπε πως  η ομάδα που έχει στήσει το σχήμα Βίσση – Βανδή θεωρεί πως δεν ταιριάζεις. Του είπε να τον βάλει σε ένα άλλο νυχτερινό μαγαζί που έχει στη Συγγρού, αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντάς του πως επέστρεψε για  να είναι σε μεγάλες πίστες. Ο Τριαντάφυλλος βρισκόταν σε συζητήσεις και με έναν άλλο επιχειρηματία, τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είναι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Υπέγραψαν συμβόλαιο και τις επόμενες ημέρες θα ανήκει και στο δυναμικό της Panik Records», σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος  της εκπομπής του Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top