Μαρία Ηλιάκη: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Τι αποκάλυψε η φρέσκια μαμά

Στιγμές ευτυχίας ζουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης με τον ερχομό της κορούλας τους. 

Η Μαρία μίλησε στο περιοδικό Ok! Για το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο κοριτσάκι τους. 

Ηλιάκη: Η έξοδος από το μαιευτήριο μαζί με την κόρη και τον σύντροφό της!

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου καταλάβαιναν ότι με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο ήταν πολύ ψύχραιμος κατά την διάρκεια της διαδικασίας», είπε.

Παραδέχθηκε ακόμα πως δεν ήταν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν τη ζωή τους με ένα μωρό και ότι είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. 

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της!

«Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι», τόνισε.

Μαρία Ηλιάκη: Πώς είναι οι πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι;

Όσο για το όνομα που θα της δώσουν; Όπως είπε αυτό δεν το γνώριζαν μέχρι σήμερα ούτε οι οικογένειές τους αν και είχαν αποφασίσει το όνομα από όταν έμαθαν το φύλο του μωρού. 

«Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top