Αντώνης Λαιμός - Μαρίκα Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο Πάπιγκο

Στον γάμο είναι καλεσμένος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Λαιμός - Αράπογλου

Ένας λαμπερός γάμος θα γίνει στο Πάπιγκο το Σάββατο 19 Ιουνίου! Ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με το epirusgate.gr, στις πλαγιές της Τύμφης, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιόκτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.

Ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε στις αρχές Μαΐου σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Forever in your arms Andonis Lemos».

Στον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Πάπιγκο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100%, μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.

Προσκεκλημένος είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου.

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, όπου ο Αντώνης Λαιμός και ο αδελφός του, Φίλιππος, έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας Enesel SA.

Την κόρη του τραπεζίτη και πρώην διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου κέρδισε η τέχνη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, Εβίτας, ιστορικού τέχνης, με μεγάλο έργο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, με σπουδές αρχιτεκτονικής και Μaster στο Product Desigh, δημιουργεί από κοσμήματα έως έπιπλα έργα τέχνης, τα οποία προωθεί μέσω του site www.marikaarapoglou.com.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top