Κανάκης για τον θάνατο του πατέρα του: Πέθανα κι εγώ μέσα μου

«Αυτό και η γέννηση των παιδιών τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου»

«Η απώλειά του παρέρα μου μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου», είπε ο Αντώνης Κανάκης

Για την απώλεια του πατέρα του, τον οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα, αλλά και για τα δύο παιδιά του, που του άλλαξαν τη ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Δε γκρανμαδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο Αντώνης Κανάκης.

«Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα που σε θυμώνει και λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή την φάρσα με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος», είπε ο παρουσιαστής.

Δύσκολες στιγμές για τον Κανάκη: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

«Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εμείς οι άνθρωποι. Η υπόθεση θάνατος και ζωή πρέπει αν τα νιώσεις στο πετσί σου, μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Όσο έξυπνος ή φιλοσοφημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μιλάς για τον θάνατο αν δεν έχει πεθάνει ένα κομμάτι μέσα σου, όπως και την ζωή αν δεν έχει δημιουργηθεί ένα κομμάτι μέσα σου. Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε. Και την ζωή την γνωρίζω με τα παιδιά μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

«Τα παιδιά μου έχουν φέρει τη λάμψη στα μάτια μου»

Μιλώντας για τα παιδιά του, ο Αντώνης Κανάκης είπε πως του άλλαξαν για πάντα τη ζωή.

«Δεν ξέρω αν άργησαν, ίσως ήρθαν την ώρα που έπρεπε. Τα παιδιά έχουν φέρει αυτή τη λάμψη στα μάτια μου, την αγνότητα. Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου. Φέρνουν μαγικά συστατικά. Ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας. Πιστεύω ότι έχεις πιο πολλά να μάθεις από τα παιδιά παρά να διδάξεις στα παιδιά. Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με αγάπη και χαρά και όχι φόβο! Δεν υπάρχει καλό και κακό για μένα, υπάρχει αγάπη και φόβος. Να υπάρχει ψυχολογική υγεία», είπε.

«Τα παιδιά μου βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δε συμβαίνει σε όλους. Κάποιοι κάνουν παιδιά γιατί πρέπει και αυτό για μένα είναι τραγικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top