Κωστής Μαραβέγιας: Ο λόγος που είχε «άχτι» τον Πάνο Μουζουράκη

Η επιθυμία για ένα παιδί - Όσα είπε ο τραγουδοποιός στο «The 2Night Show»

Για πρώτη φορά καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας το βράδυ της Τετάρτης 2/6 και μίλησε για όλα. 

THE 2NIGHT SHOW ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο στο «The 2Night Show»

Ο ίδιος περιέγραψε την οντισιόν που του άλλαξε τη ζωή, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Μάλιστα, είπε πως η οντισιόν αυτή ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο - πια- Πάνο Μουζουράκη. Εξομολογήθηκε πως παλαιότερα τον «είχε άχτι» γιατί ήταν πολύ χαλαρός και άνετος όταν τραγουδούσε, ενώ εκείνος όχι.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου… Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά (γέλια). Είναι η αγάπη μου. Δε με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό τραγουδιστή, είμαι ένας τραγουδοποιός που χαίρομαι όταν γράφω. Υπάρχει μια σύγχυση της σοβαροφάνειας και της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς. Όλοι είμαστε pop» τόνισε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Κωστής Μαραβέγιας είχε άχτι τον Πάνο Μουζουράκη

Ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης είναι πια δύο καλοί φίλοι/ NDP

Ακόμα, ο Κωστής Μαραβέγιας, που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε σχέση με την πανέμορφη Τόνια Σωτρηροπούλου, είπε πως θα ήθελε να γίνει πατέρας.

τονια σωτηροπουλου μαραβεγιας

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ ερωτευμένοι

Tόνια Σωτηροπούλου: Τί ζήτησε από τον Κωστή Μαραβέγια;

«Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική» αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top