Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με στενό φόρεμα στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα

Αντίστροφα μετρά η Νάντια Μπουλέ για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η ηθοποιός διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, συνέχιζε κανονικά να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Αγγελική”. Αυτές τις ημέρες, η ηθοποιός έκανε τα τελευταία γυρίσματα ως «Τζένη», λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συνεργάτες της και γεννήσει την κόρη της.

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς και εξέφρασε τα συναισθήματά της για την τηλεοπτική δουλειά που τόσο αγάπησε: «Τελευταίες μέρες γυρισμάτων για την Τζένη στην @aggeliki_alphatv_official και δεν μπορώ να πιστέψω πως φτάσαμε στο κλείσιμο της σεζόν!

Ήταν η πιο «εύκολη» και γεμάτη δώρα, σεζόν που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου. Εύκολη την έκαναν οι πιο υπέροχοι συνεργάτες που θα μπορούσα να φανταστώ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ήταν γεμάτη δώρα για τους προφανείς αλλά και όχι μόνο, λόγους. Τζένη μου, σε αγάπησα πολύ και θα μου λείψεις. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Αγγελική» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top