Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό και είχα αφόρητους πόνους

Τι είπε ο γνωστός τραγουδοποιούς για την περιπέτεια με τον Covid -19

Όσα είχε πει ο Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τη ζωή του και την Τόνια Σωτηροπούλου

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κωστής Μαραβέγιας νόσησε από κορωνοϊό. Ο ιός ταλαιπώρησε αρκετά τον γνωστό τραγουδοποιό, τον οποίο φέτος είδαμε και στην κριτική επιτροπή του «YFSF».

«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες», εξομολογήθηκε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino.

Τα δύσκολα για εκείνον ανήκουν στο παρελθόν αφού αυτή η εμπειρία που βίωσε τον έκανε να… ξαναγεννηθεί. «Μετά όμως ήταν σαν να “ξαναγεννήθηκα”. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα. Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω «πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε»».

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι full in love ευχές στον Κωστή Μαραβέγια!

Κωστής Μαραβέγιας: «Με την Τόνια νιώθω οικογένεια»

 

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου / Φωτογραφία: NDP

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου / Φωτογραφία: NDP

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην περίοδο του lockdown, η οποία ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εκείνον όπως και για όλους μας. Βέβαια, η παρουσία της Τόνιας Σωτηροπούλου στη ζωή του τα έκανε όλα πιο όμορφα. «Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top