Marilyn Manson: Νέα καταγγελία για βιασμό κατά του ρόκερ στη δημοσιότητα!

Κακοποιούσε σεξουαλικά επί δέκα χρόνια μια γυναίκα

Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του Μέριλιν Μάνσον έρχεται να προστεθεί στη θλιβερή λίστα των θυμάτων του.

Marilyn Manson: Ένταλμα σύλληψης για τον διάσημο τραγουδιστή

Μία γυναίκα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το όνομά της, ισχυρίζεται πως είχε σχέση για πάνω από δέκα χρόνια με τον ροκ σταρ, ενώ εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση από το 2011.

Μέριλιν Μάνσον Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Ο Μέριλιν Μάνσον με την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ σε πάρτι στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images

Όπως αναφέρει, είχε καταφέρει να σβήσει από το μυαλό της τις άσχημες αναμνήσεις του βιασμού, μέχρι που δημοσιεύθηκαν οι πρώτες καταγγελίες από την Εσμέ Μπιάνκο και την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Όπως δήλωσε, η ιστορία τους πηγαίνει πίσω στο 1996, όταν ο Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie», όπου φαίνεται να κακοποιεί μία άλλη γυναίκα -πιθανότατα θαυμάστριά του-, την οποία έχει δέσει σε μία καρέκλα.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκαλύπτει: «Αυτό είναι το όνομα του κακοποιητή μου!»

Η ίδια περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο τραγουδιστής φαινόταν να πιέζει την γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε σαν ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο. Μόλις είδε το φρικιαστικό βίντεο, η -αγνώστου ταυτότητας- γυναίκα φοβήθηκε για τη ζωή της, όπως εξηγεί, καθώς στην συνέχεια της σεξουαλικής πράξης ο Μάνσον έγινε πάρα πολύ βίαιος απέναντι στη δεμένη κοπέλα. Θεώρησε, λοιπόν, πως δεν έχει πολλές επιλογές κι έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης που κράτησε μια δεκαετία.

Μέριλιν Μάνσον

Ο Μέριλιν Μάνσον στη σκηνή /Φωτογραφία AP Images

Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη κι αποφάσισε να φύγει από αυτή την κατάσταση, του επέστρεψε το κλειδί του σπιτιού του. Τότε εκείνος την βίασε ξανά και απείλησε να τη σκοτώσει. Υπερηφανεύτηκε μάλιστα, πως ακόμα και αν το έκανε, θα την γλίτωνε εξαιτίας της φήμης και των γνωριμιών του.

Πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο καταγγέλλει η γυναίκα, δεν αφορά ένα πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Άφαντος ο Μέριλιν Μάνσον - Τον αναζητούσε η αστυνομία

Η γυναίκα στο βίντεο είναι ηθοποιός, η οποία συμμετείχε επίσης στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το Long Hard Road From Hell.

Ο Μάνσον πρόσφατα είχε μιλήσει μέσα από ένα live του στο Instagram για τις κατηγορίες, που έχει δεχτεί, υποστηρίζοντας πως όλες του οι ερωτικές σχέσεις ήταν απόλυτα συναινετικές.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top