Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το bikini body της ως ετοιμόγεννη!

Η πανέμορφη ηθοποιός σε λίγες μέρες θα γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σίγουρα σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, ενώ παράλληλα διατηρεί τη δική της εταιρεία κοσμημάτων και ρούχων. 

Οικονομάκου: Το υγιεινό γεύμα που απόλαυσε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μέχρι πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου διατηρούσε τον ρόλο της ως «Φαίη» στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Επειδή όμως ο μεγαλύτερος «ρόλος» της ζωής της είναι εκείνος της μητέρας, η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά, καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η πανέμορφη influencer είναι στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, πράγμα που σημαίνει πως σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο την κόρη της. Φυσικά, μετά τη γέννα, στο σπίτι θα την περιμένει ο τρίχρονος γιός της, Μάξιμος, αλλά και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος!

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει το στιλάτο σαλόνι της!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κρατά καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα και τώρα, που είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πόζα με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει!

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει με κόκκινο μπικίνι κολυμπώντας στην πισίνα. Η γνωστή ηθοποιός απόλαυσε το μπάνιο της, ενώ στο instastory της έγραψε: «My bikini body»! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top