Βασίλης Καλλίδης: «Έφτιαξα ένα σπίτι από παρατημένα αντικείμενα»

Του αρέσει να μαζεύει πράγματα από τον δρόμο

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Καλλίδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης, ενώ μαρτύρησε τον τρόπο που… έφτιαξε το σπίτι του!

Βασίλης Καλλίδης: Μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το «Πρω1νό»

H κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον γνωστό σεφ στο αγαπημένο του μέρος στο κέντρο της Αθήνας. Ένα παλαιοπωλείο κοντά στη Βαρβάκειο. «Σε αυτό το παλαιοπωλείο ταξιδεύω», είπε, σημειώνοντας ότι του θυμίζει το πατρικό του στη Θεσσαλονίκη. «Μου λείπει το πατρικό μου κι όποτε έρχομαι εδώ ταξιδεύω στον χρόνο και συγκινούμαι».

Βασίλης Καλλίδης

Ο Βασίλης Καλλίδης αγαπάει να παίρνει... τους δρόμους, όπως έχουμε και στις τηλεοπτικές του εκπομπές! /Φωτογραφία Instagram

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι και την επιστροφή του στην Αθήνα: «Έζησα 5 χρόνια στο Παρίσι και έκανα την επανάσταση μου. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα ονειρευόμουν να ζήσω σε ένα σπίτι με θέα στον Παρθενώνα».

Έτσι κατάφερε να επιπλώσει τελικά το σπίτι των ονείρων του. «Το σπίτι μου ήταν άδειο και έπρεπε να το γεμίσω! Βρήκα όπως επέστρεφα μεθυσμένος έναν καναπέ στο δρόμο. Έφτιαξα ένα σπίτι από παρατημένα αντικείμενα στα απορρίμματα», δήλωσε.

Με ποιον πρωταγωνιστή της σειράς «Μπέβερλι Χιλς» μίλησε ο Βασίλης Καλλίδης

«Οι γονείς μου, απλοί άνθρωποι, ήταν πολύ πρωτοποριακοί. Μεγαλώσαμε εγώ και η αδερφή μου πολύ αυστηρά με αγάπη. Ο πατέρας μου έλεγε αν γίνεις δικηγόρος και γιατρός θα βγάλεις λεφτά στα 50», συμπλήρωσε ο αγαπημένος σεφ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top