Ιωάννης - MasterChef: Η σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου και η σύντροφός του

Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μίλησε για όλα στους «Κου Κου»

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5 και βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύντροφό του αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με την συμπαίκτριά του, Μαρία Λαζαρίδου.

masterchef 5 ιωαννης αποχωρησε Στη Φωλια των Κου Κου

Έρωτας μέσα στο ΜasterChef 5; Η απάντηση του Ιωάννη

Όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρία, ο ίδιος τις διέψευσε και παράλληλα αναφέρθηκε πρώτη φορά στην επί χρόνια σύντροφό του.

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε για τη Μαρία Λαζαρίδου ο Ιωάννης.

μαρια λαζαριδου ιωαννης ζευγαρι masterchef 5

Ιωάννης - MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης δίνει... εξηγήσεις στη σύντροφό του

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά δίνοντας δημόσια κάποιες… εξηγήσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top