Ο Harry εξομολογείται: Δεν ήθελε να «φύγει» η Μeghan, όπως η μητέρα του!

Ο θάνατος της Νταϊάνα τον οδήγησε στα ναρκωτικά, είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Τα ενσταντανέ με τα παράσημα και τις στρατιωτικές στολές ανήκουν στο παρελθόν για τον Harry
 

Μιλώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στο πλαίσιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, ‘''The Me you can’t see’’, ο πρίγκιπας Harry έβαλε άλλο ένα καρφί στον «σταυρό» του Παλατιού.

Ο πρίγκιπας Harry «ρίχνει» κι άλλο λάδι στη φωτιά - Τι είπε για την Νταϊάνα

Για την απόφασή τους με τη σύζυγό του, Meghan Markle, να φύγουν από τη Βρετανία είπε: «Ξοδέψαμε τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να το κάνουμε να πετύχει. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να μείνουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η Meghan δεν άντεχε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο τρόπος που αισθανόταν η σύζυγός του τού θύμισε τις τελευταίες μέρες της μητέρας του.

harry meghan markle the me you can't see ντοκιμαντέρ όπρα θανατος νταιανα

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle/ Φωτογραφία αρχείου Ap Images

«Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός. Και να τι έγινε. Είναι απίστευτα επώδυνο να κινδυνεύω να χάσω και άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Είναι σαν να μεγαλώνει η λίστα. Και έχει να κάνει πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο μοντέλο επιχείρησης, την ίδια βιομηχανία» είπε.

Harry: «Έφυγα για να σπάσω τον κύκλο του πόνου» - Η επίθεση στον πατέρα του

Πρίγκιπας Harry: «Ο θάνατος της μητέρας μου με οδήγησε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά»

harry ντοκιμαντέρ ναρκωτικά ουσίες θανατος τροχαίο νταιανα οπρα γουίνφρειουσίε

O πρίγκιπας Harry μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, και την πολύ κακή ψυχολoγική του κατάσταση για πολλά χρόνια μετά.

Όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997, ο Harry ήταν μόλις 12 ετών και όπως είπε ο 36χρονος σήμερα πρίγκιπας στo ‘’The Me You Can’t See’’, η απώλεια της μητέρας του τού στοίχισε πολύ και κόντεψε να τον διαλύσει ως ενήλικα.

Σχεδόν για μία δεκαετία, έπινε πολύ καθημερινά και έπαιρνε ναρκωτικά, προκειμένου να διαχειριστεί τον τεράστιο πόνο που ένιωθε. Ειδικά, από τα 28 μέχρι τα 32 του, η ζωή του ήταν ένας «εφιάλτης». Ο ίδιος πάθαινε συνεχώς κρίσεις πανικού και είχε πολύ έντονο άγχος.

«Κάθε φορά που έπρεπε να βάλω κοστούμι και γραβάτα για να παίξω τον ρόλο μου και να έχω το σωστό “προσωπείο” κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έλεγα “πάμε”. Αλλά ακόμα και πριν βγω από το σπίτι λουζόμουν στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ένιωθα πανικό», είπε στην Όπρα ο Harry.

«Ήμουν πρόθυμος να πιω, ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά, ήμουν πρόθυμος να κάνω πράγματα που θα με έκαναν να νιώθω λιγότερο άσχημα από όσο αισθανόμουν» εξομολογήθηκε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top