Harry: «Έφυγα για να σπάσω τον κύκλο του πόνου» - Η επίθεση στον πατέρα του

«Η Meghan δε χρειάζεται να είναι πριγκίπισσα» είπε στη νέα του συνέντευξη

Τα ενσταντανέ με τα παράσημα και τις στρατιωτικές στολές ανήκουν στο παρελθόν για τον Harry

Μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Όπρα Γουίνφρεϊ, εκείνος επιστρέφει με μία νέες αποκαλύψεις, που αναμένονται να ανοίξουν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε στο αμερικανικό podcast «Armchair Expert», που παρουσιάζει ο ηθοποιός Dax Shepard, για τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Κάρολος και αποκάλυψε πως από 20 ετών ήθελε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια, εξαιτίας αυτού που έκανε η βασιλική οικογένεια στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Meghan Markle - Harry: Το ιδιαίτερο δώρο στον Archie για τα γενέθλιά του

Πρίγκιπας Harry: Υπέφερα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

Συγκεκριμένα, υποστήριξε στην 90άλεπτη συνέντευξή του ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες για «να σπάσει τον κύκλο του πόνου». Υπέφερε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και από τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πρίγκιπας Κάρολος. Συνεχίζοντας, είπε ότι και ο πατέρας του υπέφερε από τον τρόπο που τον ανέθρεψαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. 

Μάλιστα δε δίστασε να υποστηρίξει ότι η ζωή του έμοιαζε με εκείνη του πρωταγωνιστή στην ταινία του 1998 «The Truman Show» και εκείνος αισθανόταν όπως ένα ζώο σε ζωολογικό κήπο!

Η ταινία «The Truman Show» με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ, αφηγείται τη ζωή του Truman, ενός άνδρα, που αγνοεί ότι η ζωή του μεταδίδεται από την τηλεόραση 24 ώρες το 24ώρο και την παρακολουθούν δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Παρά τις αντιξοότητες, ο Truman στο τέλος θα κατορθώσει να βρει την «έξοδο» στην πραγματική ζωή.

Για τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, είπε: «Μου συμπεριφέρθηκε όπως του συμπεριφέρθηκαν, έτσι, πώς μπορώ να αλλάξω αυτό για τα παιδιά μου; Και να ‘μαι εδώ, μετακόμισα με όλη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, αυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου και την ψυχική σου υγεία».

Meghan Markle: Γέννησε κρυφά την κόρη της;

«Η Meghan με προέτρεψε να ζητήσω ψυχολογική υποστηρίξη από ειδικούς»

Ο πρίγκιπας Harry δεν επιθυμεί σε καμία να περίπτωση να μεγαλώσουν έτσι και τα δικά του παιδιά, γι’ αυτό θέλησε να αποχωρήσει μαζί με την οικογένειά του.

Ο Harry και η Meghan έχουν αποκτήσει έναν γιο δυο ετών, τον Άρτσι, ενώ περιμένουν να έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες και η κορούλα τους.

Meghan Markle: Το κολιέ που φόρεσε προς τιμήν της κόρης της

Mίλησε ακόμα και για την επίδραση που είχε η ζωή στο Παλάτι στην ψυχική του υγεία και αποκάλυψε πως η Meghan τον προέτρεψε να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Πρίγκιπας Harry: «Έπινα πολύ και έκανα χρήση ουσιών»

Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε και στα «άγρια» πάρτι της νεανικής του ηλικίας, τα οποία απέδωσε στα ψυχικά τραύματα των παιδικών του χρόνων. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έπινε πολύ και έκανε χρήση ουσιών. 

Δήλωσε ανακουφισμένος που δε χρειάζεται πια να εκτελεί τα βασιλικά καθήκοντα που βάραιναν τους ώμους του, όταν ήταν νεότερος, και είπε πως στο Λος Άντζελες μπορεί να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και με τον γιο του, κάτι που στην Αγγλία δε θα τολμούσε να κάνει ελεύθερα!

Πρίγκιπας Harry: «Η Meghan δε χρειάζεται να είναι πριγκίπισσα»

Για τη γυναίκα της ζωής του, Meghan Markle, είπε ότι «δε χρειάζεται να είναι πριγκίπισσα, μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που θα είναι καλύτερη από τη ζωή μιας πριγκίπισσας».

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle / Φωτογραφία αρχείου: Apimages
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top