Meghan Markle: Το κολιέ που φόρεσε προς τιμήν της κόρης της

Η πρώτη εμφάνιση μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Δείτε στο βίντεο απόσπαμα από τη συνέντευξη Meghan - Harry στην Όπρα Γουίνφρεϊ

H Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ!

Η εγκυμονούσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε ποιο μήνα βρίσκεται ακριβώς.

Meghan Markle - Harry: Γενέθλια για τον γιο τους - Οι ευχές το Παλατιού

Η Meghan εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο βίντεo για το Global Citizen's VAX Live: The Concert to Reunite the World.

H δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ένα floral μεταξωτό φόρεμα, σε έντονο κόκκινο χρώμα, του οίκου Carolina Herrera που ξεχώριζε η φουσκωμένη κοιλίτσα της και ένα “Woman Power” statement κολιέ από το Awe προς τιμήν της κόρης που περιμένει!

Meghan Markle Με φουσκωμένη κοιλίτσα

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, η δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχε σε μία εικονική ομιλία όπου ζήτησε ισόνομη διανομή του εμβολίου κατά της Covid-19.

Harry - Meghan: Δείτε την πολυτελή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα μας οδηγήσει όλους στο να βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Ως πρεσβευτές της εκστρατείας του Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το γεγονός ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία. 

Οι γυναίκες, και ειδικά οι μαύρες γυναίκες, έχουν δει να αφανίζεται μία γενιά οικονομικού κέρδους. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και αναμένονται 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα υποδεχτούμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Όταν το σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, στα οποία πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα και η υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις, που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα, για να τις οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε όλους μας με σκοπό ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμψουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί. Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ» είπε η 38χρονη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top