Meghan Markle - Harry: Γενέθλια για τον γιο τους - Οι ευχές το Παλατιού

Ο Archie γίνεται δύο ετών!

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για το παιδικό βιβλίο της Meghan Markle εμπνευσμένο από τη σχέση του Archie με τον μπαμπά του, πρίγκιπα Harry.

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν ήρθε στον κόσμο ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Archie. Ο Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 στις 5.26 τα ξημερώματα και ζύγιζε 3 κιλά και 260 γραμμάρια.

harry meghan markle

Πρίγκιπας Χάρι: Σε σοκ από την «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του

Το δίχρονο πια αγοράκι γεννήθηκε στο Λονδίνο, ενώ πλέον μένει μόνιμα στην Καλιφόρνια όπου επέλεξαν να μείνουν οι γονείς του μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το διάσημο Megxit.

Φέτος, η δούκισσα του Sussex έφτιαξε το δικό της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «The Bench» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και είναι εμπνευσμένο από τη σχέση του Archie με τον μπαμπά του, πρίγκιπα Harry.

μεγκαν μαρκλ βιβλίο the bench

Νέο φωτογραφικό υλικό από τα σημερινά γενέθλια του Archie δεν έχει «ανέβει» ως τώρα στα social media, ωστόσο το Παλάτι επέλεξε μια περίεργη – θα λέγαμε -  φωτογραφία για να ευχηθεί στο δισέγγονο της βασίλισσας.

Πρόκειται για μία παλιά φωτογραφία, που είχε συγκεκριμένα, τραβηχτεί δύο ημέρες μετά τη γέννηση του Archie, όταν Harry και Meghan σύστησαν τον γιο τους στον κόσμο μέσα στο κάστρο του Windsor.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top