Πρίγκιπας Χάρι: Σε σοκ από την «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του

Κάποιοι δεν του μίλησαν καν - Θα αποφύγει για καιρό να επιστρέψει

William - Harry: Tι είπαν μεταξύ τους; - Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους

Για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου, και με αφορμή τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας που δε βρίσκεται πια στη ζωή, έχει προγραμματιστεί η αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο αντίο στον σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Το άγαλμα δημιουργείται για να σηματοδοτήσει την εικοστή επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας και θα εγκατασταθεί στο Sunken Garden του Kensington Palace.

Ο πρίγκιπας Κάρολος αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου

Ωστόσο, την ιστορική εκείνη μέρα, ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παραβρεθεί ο μικρός γιος της πριγκίπισσας, πρίγκιπας Χάρι.

Diana: 16 + 1 εμφανίσεις της Lady Di που άφησαν εποχή
 

χαρι πρίγκιπας νταιανα

Ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πρίγκιπας Χάρι

Ο 35χρονος πρώην δούκας του Σάσεξ, που ζει πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια σε ένα αρχοντικό αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι φαίνεται να «σοκαρίστηκε» τόσο από την «πολύ, πολύ κρύα υποδοχή» που έλαβε από την βασιλική οικογένεια στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, που μπορεί να αποφύγει να επιστρέψει σύντομα στη Μεγάλη Βρετανία.

«Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας του επιφύλαξαν μια πολύ παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό τον σόκαρε», είπε ο Ράσελ Μάγιερς στο talkRADIO και ανέφερε επίσης, πως ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει τη «βολική δικαιολογία» της γέννησης του δεύτερου παιδιού του με τη Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να μην «έρθει ξανά αντιμέτωπος με την οικογένειά του».

κρύα υποδοχή βασιλικής οικογένειας πρίγκιπας χάρι

Πρίγκιπας Χάρι: Σε σοκ από την «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του

Πρίγκιπας Χάρι: Μέλη της βασιλικής οικογένειας δε του μίλησαν καν

Ο παρουσιαστής του talkRADIO, Κέβιν Ο’Σάλιβαν, είπε πώς ο πρίγκιπας Χάρι φαινόταν «έξω από τα νερά του» στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. «Αναρωτιέμαι εάν έλαβε μια πολύ, πολύ κρύα υποδοχή. Διάβασα ότι κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας κυριολεκτικά τον μπλόκαραν και δεν του μίλησαν καν. Νομίζω ότι μπορεί να σοκαρίστηκε από την ψυχρή υποδοχή που έλαβε από την οικογένειά του, θα επιστρέψει άραγε για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος με τον αδερφό του τον Ιούλιο ή θα το αποφύγει;»

πρίγκιπας χάρι κηδεία φιλιππου

«Έξω από τα νερά του» ένιωθε ο πρίγκιπας Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top