Meghan Markle: Γέννησε κρυφά την κόρη της;

Οι γείτονες του βασιλικού ζεύγους στην Καλιφόρνια τούς έδωσαν «στεγνά»!

Δείτε στο βίντεο απόσπαμα από τη συνέντευξη Meghan - Harry στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Σαν κάτι να... κρύβουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry τις τελευταίες μέρες! Οι γείτονες του πριγκιπικού ζεύγους στο Montecito στην Καλιφόρνια, ανέφεραν στο Newtime πως είναι πεπεισμένοι ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ έχει ήδη γεννήσει την κόρη τους.

γέννησε η μεγκαν μαρκλ meghan markle κόρη γέννησε κρυφά πρίγκιπας harry

Meghan Markle: Γέννησε κρυφά την κόρη της;

Οι εν λόγω άνθρωποι βασίζουν τις υποψίες τους στο γεγονός ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κανείς δεν έχει δει τη Meghan Markle να κάνει τους περιπάτους που συνήθιζε στους γεμάτους μπουκαμβίλιες δρόμους της περιοχής.

Οι γείτονες αναφέρουν στο Newtime πως την έβλεπαν άλλοτε να περπατάει παρέα με τον σκύλο της, Pula και άλλες φορές έχοντας μαζί της τον 2 ετών γιο της, Archie.

«Είναι τόσο συναρπαστικό. Ο Harry είναι επίσης άφαντος… δεν υπάρχει καμία ένδειξη να πηγαίνει στις μοτοσυκλέτες του ή να κατεβαίνει στην παραλία με τον σκύλο», σημειώνει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε άρον άρον από το Λονδίνο, όπου είχε ταξιδέψει για την κηδεία του παππού του, Φιλίππου, για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της αγαπημένης του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις 21 Απριλίου η Meghan Markle είχε κάνει μία βόλτα στην περιοχή και φαινόταν ετοιμόγεννη. 

«Ήταν χαρά για όλους να υποθέσουν ότι έπρεπε να γεννήσει τον Ιούνιο», αναφέρει άνθρωπος της περιοχής.

Ωστόσο, το να έχει ήδη φέρει στον κόσμο την κόρη της η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν είναι απίθανο, δεδομένου ότι η ίδια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της κρατώντας τη μυστική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Meghan Markle: Το κολιέ που φόρεσε προς τιμήν της κόρης της

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle ήταν εικονική και πραγματοποιήθηκε, μέσω σύνδεσης στη live συναυλία Global Citizen’s VAX που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου.

μεγκαν μαρκλ γέννησε κρυφά meghan markle harry

Η πρώτη εμφάνιση της εγκυμονούσας Meghan, μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top