Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η βουλευτής της ΝΔ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και μάλιστα αναμένεται να φέρει στον κόσμο δίδυμα!

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι είπε για τα δίδυμα που περιμένει!

Η βουλευτής της ΝΔ το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στην Ολομέλεια της Βουλής στη συνεδρίαση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τη συνεπιμέλεια, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή.

Εκεί είδαμε για πρώτη φορά την Όλγα Κεφαλογιάννη με φουσκωμένη κοιλίτσα! Η βουλευτής της ΝΔ επέλεξε να φορέσει μία λευκή πουκαμίσα και ένα λευκό σακάκι. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της σε διατάξεις του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια των γονέων. «Επί της αρχής συμφωνούμε όλοι. Αρκεί ο γνώμονας να είναι το συμφέρον του παιδιού και όχι των γονέων, το νομοσχέδιο  έχει γραφτεί σαν να είναι για τον ένα γονέα» τόνισε αρχικά. 

Η βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην αρμόδια διαρκή επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δεν έκανε δεκτές τις 10 τροπολογίες που κατέθεσε η ίδια και η  Μ.Γιαννάκου. 

«Γι’ αυτό και οι τροπολογίες που καταθέσαμε είναι για να αλλάξουν μια λανθασμένη λογική. Όμως το νομοσχέδιο αντί να ενώνει διχάζει και στέκεται απέναντι σε θέσεις που δεν εξυπηρετούν τον σκοπό του» τόνισε η κα Κεφαλογιάννη.   

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Ο ρομαντικός γάμος στις Σπέτσες

Εκείνη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι, όμως φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας στην επίσημη προβολή της ταινιάς «Ευτυχία» στο Παλλάς/ NDP

 Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ευτυχία» στο Παλλάς/ NDP

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία σε έναν γάμο - έκπληξη τη δεύτερη ημέρα του φετινού Πάσχα, έχοντας πλάι του λίγα αγαπημένα πρόσωπα.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το love story, o γάμος και η εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια εκ των κουμπάρων ήταν η ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο σπίτι της οικογένειας του συνθέτη στο πανέμορφο νησί του Αρσοσαρωνικού.

Το χαρμόσυνα γεγονότα γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής. Για τον γάμο τους έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, μία ημέρα μετά, ενώ το ότι είναι έγκυος το αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα»:

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top