Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το love story, o γάμος και η εγκυμοσύνη

Παντρεύτηκαν και σύντομα θα γίνουν γονείς!

Στιγμιότυπα από κοινές εμφανίσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, οι οποίοι λίγες μέρες μετά τον γάμο τους ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μίνωα Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η γοητευτική βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο καταξιωμένος συνθέτης είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι, όμως φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας

 Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας στην επίσημη προβολή της ταινιάς «Ευτυχία» στο Παλλάς/ NDP

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Ο ρομαντικός γάμος στις Σπέτσες

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η φωτογραφία στο Instagram

Όλγα και Μίνως ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία σε έναν γάμο - έκπληξη τη δεύτερη ημέρα του φετινού Πάσχα, έχοντας πλάι τους λίγα αγαπημένα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια εκ των κουμπάρων ήταν η ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο σπίτι της οικογένειας του συνθέτη στο πανέμορφο νησί του Αρσοσαρωνικού.

Το χαρμόσυνα γεγονότα γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής. Για τον γάμο τους έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, μία ημέρα μετά, ενώ το ότι είναι έγκυος το αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

Στη φωτογραφία από τον γάμο βλέπουμε τα χέρια με τις βέρες τους με τον Μίνωα Μάτσα, με εκείνη να φοράει ένα παραμυθένιο νυφικό από δαντέλα. 

Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε η κα. Κεφαλογιάννη.

Για τα δίδυμα μωράκια που περιμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε στο «Πρώτο Θέμα»: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Το ένα από τα μωράκια της βουλευτή, όπως έγινε γνωστό, είναι αγόρι, ενώ το άλλο κορίτσι.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Το love story και οι κοινές εμφανίσεις

Το ζευγάρι κρατά από την αρχή της σχέσης του ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, ενώ και στα social media οι κοινές τους αναρτήσεις είναι ελάχιστες.

ΜΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΑΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΥΟΣ

Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη στο Εθνικό Θέατρο τον Μάρτιο του 2020/ NDP

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας Το love story και οι κοινές εμφανίσεις

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους/ NDP

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας γάμος παιδί

Το ζευγάρι λατρεύει το θέατρο/ NDP

Αναφερόμενη στη σχέση με τον γνωστό συνθέτη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής», ενώ είχε αποκαλύψει πως ο εκείνος δε γνώριζε ποια είναι μόλις πρωτογνωρίστηκαν: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δε γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας λατρεύουν το θέατρο και δε χάνουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μαζί παραστάσεις, ενώ ακόμα και εν μέσω πανδημίας, φόρεσαν τις μάσκες προστασίας τους και έδωσαν το «παρών» σε σπουδαία έργα, όπως στη «Λυσιστράτη», τους «Πέρσες», το «Τρίτο Στεφάνι» κ.α.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας περιμένουν παιδί

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη στη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδραυρο το καλοκαίρι του 2020/ NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top