Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι είπε για τα δίδυμα που περιμένει!

Ο Μίνως Μάτσας και η βουλευτής της ΝΔ θα γίνουν γονείς

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μίνωα Μάτσα και λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η φωτογραφία στο Instagram

Το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί. 

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη».

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το love story, o γάμος και η εγκυμοσύνη

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μανούλα: «Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το Σύριζα και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω».

Τότε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: «Όπως ξέρετε, όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».
Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη στη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020/ NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» για την εγκυμοσύνη της: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top