Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μίνωα Μάτσα

Το αποκάλυψε η ίδια λίγες ημέρες μετά τον γάμο της

Στιγμιότυπα από κοινές εμφανίσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της στις Σπέτσες με τον γνωστό μουσικοσυνθέετη Μίνωα Μάτσα που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, η όμορφη πολιτικός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τη Μαρία Λεμονιά ότι σύντομα θα γίνει μανούλα.

«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει»

Η είδηση του γάμου της έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», αναφέρει στη συνέντευξή της και προσθέτει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής.  Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνωας Μάτσας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις γυναίκες – πρότυπα της οικογένειάς της: «Προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια με πολλά παιδιά. Έχω ιδιαίτερα στενή σχέση με τη μητέρα μου, όπως είχα και με τον πατέρα μου. Η γιαγιά μου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η μητέρα μου, οι θείες μου αποτέλεσαν ισχυρά γυναικεία πρότυπα για εμένα. Υπήρξαν δυνατές γυναίκες που κράτησαν και κρατούν την οικογένεια ενωμένη, κάτω από τις φτερούγες τους, πυλώνες αγάπης και ισχυρών σχέσεων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top