Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής»

«Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και οι ασθενείς είναι ερωτευμένοι μαζί του»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη προτιμά να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της.

Τα τελευταία 11 χρόνια είναι παντρεμένη με τον χειρουργό Γιάννη Χαλικιά και το 2016 έφερε στον κόσμο τον μοναχογιό της ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την ευτυχία τους.

«Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά» είπε στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

«Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top