Δήμητρα Κατσαφάδου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στο Κορωπί

Ο άγνωστος γάμος και ο οριστικός χωρισμός

Την πόρτα του σπιτιού της στο Κορωπί άνοιξε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Πλάνα από το σπίτι της Δημήτας Κατσαφάδου στο Κορωπί

Πλάνα από το σπίτι της Δημήτας Κατσαφάδου στο Κορωπί

Η ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών ξενάγησε τη Νάνσυ Παραδεισανού στο εντυπωσιακό σπίτι της, το οποίο είναι διακοσμημένο με το προσωπικό της στιλ.

Η επιχειρηματίας κοιμάται στο χαλί

Η επιχειρηματίας κοιμάται στο χαλί

Υπάρχει μια εσωτερική σκάλα, πολλές χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το δωμάτιο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η κρεβατοκάμαρά της, η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως μπορεί να… χρησιμοποιηθεί και ως σαλόνι.

Κυριαρχούν οι χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι

Κυριαρχούν οι χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Άκρως εντυπωσιακή η κρεβατοκάμαρα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Άκρως εντυπωσιακή η κρεβατοκάμαρα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Ο άγνωστος γάμος και ο χωρισμός

Η Δήμητρα Κατσαφάδου κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη, το πρόβλημα υγείας του πρώην συζύγου της και τον οριστικό χωρισμό τους.

«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε», είπε η γνωστή επιχειρηματίας.

 

Κλείνοντας, η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της να υιοθετήσει όχι ένα αλλά πολλά παιδάκια. «Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top