Καίτη Ντάλη: «Με σάπισαν στο ξύλο και πήραν όλα μου τα χρήματα»

Θύμα κλοπής η τραγουδίστρια - Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια διαρρηκτών – βασανιστών η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, Καίτη Ντάλη, η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου. Η ίδια περιέγραψε τη νύχτα τρόμου που έζησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και όσα είπε συγκλονίζουν.

καιτη νταλη ληστεια

Καίτη Ντάλη - Σταύρος Ξαρχάκος - Θέατρο Ακροπόλ. Πρεμιέρα παράστασης «Αμάν Αμήν»

 Καίτη Ντάλη ληστές βασανιστές θύμα ξύλο ληστεια

 Καίτη Ντάλη

«Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από εκει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορωνοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα» ξεκίνησε να περιγράφει η θρυλική Καίτη Ντάλη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα.

«Υπήρχε κάποια που γνώριζε για τη μεταφορά χρημάτων και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να τη βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δε δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω πού είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα.

Τους είπα “σας παρακαλώ, μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω όλα”. Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο χρηματοκιβώτιο, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και τα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω» είπε και ξέσπασε σε λυγμούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όπως περιγράφεται στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τo ίδιο ρεπορτάζ, η Καίτη Ντάλη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκαν θλάσεις και μώλωπες, ενώ κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Η ίδια ωστόσο, εξαιτίας όσων είχε υποστεί, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της κακοποίησης που είχε δεχτεί.

«Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δε θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είμαι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει», είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top