Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει να πετρώνει η καρδιά μου»

Τι είπε για την εκπομπή «My Greece» - Πώς θα περάσει το Πάσχα;

Για την εκπομπή της «My Greece» στο Mega, τα επαγγελματικά της σχέδια, την καραντίνα αλλά και το πώς θα περάσει τις ημέρες του Πάχα, μίλησε σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά η Δέσποινα Βανδή.     

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα!

Για την εκπομπή «My Greece» στο Mega

 

 

«Χαίροµαι πάρα πολύ που φέτος το «My Greece» συνεχίζει τα ταξίδια του, που συνεχίζουµε να ανακαλύπτουµε τις οµορφιές της χώρας µας και που όλο αυτό φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι.  Αυτή η εκποµπή που κάνουµε είναι επί της ουσίας µια προσπάθεια «αλληλογνωριµίας». Είναι όπως συµβαίνει µε τις ανθρώπινες σχέσεις: όσο πιο καλά γνωρίζεις κάποιον τόσο περισσότερο µπορείς να εκτιµήσεις την όποια αλήθεια φέρει. Είναι τόσο µεγάλη η οµορφιά της χώρας µας και τόσο σπουδαία η ιστορία που έχουµε».

Για το νέο της τραγούδι «Πέτρα». Για ποιον λόγο µπορεί να γίνει η δική της καρδιά πέτρα;

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι µέσα στη ζωή και το δικαίωµα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Έχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συµπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχοµένως µε τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Έχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά µου και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης».

Έχει επηρεάσει τη Δέσποινα Βανδή κ καραντίνα;

 

 

«Αρκετά. Ήταν µια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσω και να παρατηρήσω καλύτερα τη ζωή µου. Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ µέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδηµίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών µου, που ήταν κλεισµένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να µην µπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς µέχρι και τη στέρηση της προσωπικής µου έκφρασης και επαφής µε τον κόσµο µέσα από το τραγούδι».

Πώς θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα;

 

 

«Αν η µόνη µου επιλογή είναι το Ντουµπάι, λέω να το περάσω στην Αθήνα (γέλια). Είναι χρόνια που δεν τρώω κρέας και ούτε και τα παιδιά µου, οπότε θα έχουµε από όλα τα άλλα καλά που έχει ένα εορταστικό τραπέζι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top