Μακρυγιάννη για περιστατικό βίας: «Με ταλαιπώρησε, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Η ηθοποιός τότε ήταν 17 ετών

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Από την πρώτη στιγμή  που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά «Ήλιος».

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα

Ωστόσο στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από τον τότε σύντροφό της, γεγονός που την οδήγησε να πάρει ασφαλιστικά μέτρα.

«Ήμουν 17 χρόνων. Ευτυχώς δεν μου έχει αφήσει αγκάθι. Όταν το αποκάλυψα δεν το έκανα επειδή το ένιωσα αγκάθι και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Το έκανα για να το δουν και άλλες γυναίκες και να καταλάβουν ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν και αν τα καταφέρεις να πας παρακάτω», είπε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Αυτό το γεγονός δε στάθηκε εμπόδιο στη ζωή της, ώστε να είναι επιφυλακτική με τις μετέπειτα σχέσεις της. «Δούλεψα πολύ με εμένα. Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Είπα ότι δεν μπορεί ένα συμβάν να στιγματίσει όλη μου τη ζωή από εδώ και πέρα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με ταλαιπώρησε, αλλά δεν το έβαλα κάτω», πρόσθεσε  η όμορφη ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top