Throwback: Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε ηλικία 14 ετών!

Η φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram

Βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ένα throwback στην εφηβική του ηλικία έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής φαίνεται ότι άνοιξε το άλμπουμ φωτογραφιών από τα παλιά και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τότε που ήταν 14 ετών.  

«Back to 00’s», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός βάζοντας ένα emoticon που γελάει.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και αυτή είναι μία από τις σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό  κατά τη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το Mega, εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για τον χωρισμό του με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με την οποία ήταν δύο χρόνια μαζί.

Από τις τελευταίες παπαρατσικές φωτογραφίες του ζευγαριού τον περασμένο Ιανουάριο στη Βουλιαγμένη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από τις τελευταίες παπαρατσικές φωτογραφίες του ζευγαριού τον περασμένο Ιανουάριο στη Βουλιαγμένη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Ήταν απίστευτο στη ψυχολογία μου. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτήν την ισορροπία», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top