Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου – Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο

Τι συνέβη στην πολύτεκνη μαμά;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου. Η πολύτεκνη μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται στην οποία τη βλέπουμε με «πεταλούδα» στο χέρι και ένα σωληνάκι στη μύτη.

Ολυμπία Χοψονίδου: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Σπανούλη!

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη θέλησε να καθησυχάσει τους followers της γράφοντας: «Όλα καλά», δίχως να δώσει κάποιες παραπάνω  πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ολυμπία Χοψονίδου απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram είχε μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας που μέχρι τότε δεν είχε γίνει γνωστό.

Χοψονίδου: Η αποκάλυψη για τις αποβολές και ο βήχας που την ταλαιπωρεί!

«Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Ολυμπία Χοψονίδου: Πώς ετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο κάθε πρωί

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε γράψει η Ολυμπία Χοψονίδου.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top