Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να αποκαλύψει στους followers της στο Instagram κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει ευτυχισμένη με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η παρουσιάστρια έχει μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στην Ελβετία, όπου εργάζεται ο σύντροφός της και βρίσκεται πλέον στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε προγεννητικό έλεγχο στη Ζυρίχη

ηλιακη δυσκολιες εγκυμοσυνης

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης θα γίνουν γονείς!

Η ίδια επικοινωνεί τακτικά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δε διστάζει να μιλήσει δημόσια και να εκφράσει διάφορες απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Το love story, το σπίτι στη Ζυρίχη κι η εγκυμοσύνη!

Έτσι και το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να αποκαλύψει στους followers της κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτές είναι οι συχνές ζαλάδες και οι ανακατωσούρες. 

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε και ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο έδειχνε με χιούμορ πόσο έχει αλλάξει ο ύπνος της.

«Κάποια μέρα να μιλήσουμε και για αυτά τα πάρα πολύ ωραία #not, που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες. Προς το παρόν θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο βίντεο που είναι η ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Έχω βγάλει επίτηδες την εικόνα για να μην απομυθοποιηθώ τελείως και έχω αφήσει μόνο τον ήχο» είπε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top