Μπαλατσινού για τον δύσκολο τοκετό της: Κάναμε Πρωτοχρονιά στη ΜΕΘ νεογνών

Η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτήρισε τη σχέση της με τον Κικίλια καρμική

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.
Εξαιτίας κάποιων επιπλοκών, όμως, μαμά και μωρό πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο 18 ημέρες μετά.

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η όμορφη μαμά αν και δε δίνει συχνά συνεντεύξεις έκανε μία εξαίρεση και μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εντατική νεογνών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνεψε πάρα πολύ»

«Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην Εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί», είπε στη συνέντευξή της απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Pop up».

Τζένη Μπαλατσινού: Eξόρμηση στη φύση για την ευτυχισμένη μανούλα

Η Τζένη Μπαλατσινού μάς δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της!


Η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτήρισε τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια καρμική

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι full in love με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και μάλιστα χαρακτήρισε τη σχέση της με τον υπουργό Υγείας, καρμική. «Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια».

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο χωρισμός και το μωρό

 

Ο έρωτας του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος, αφού από τον πρώτο κιόλας μήνα της γνωριμίας τους έμειναν κάτω από την ίδια στέγη. «Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια», εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top