Αισιόδοξα νέα για τον Αγγελίδη: Η πορεία της υγείας του μετά το χειρουργείο

Όσα είπε ο γιατρός του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος χθες, Τρίτη (31/03), υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο για την αποκατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο πριν το χειρουργείο

Οι θεράποντες ιατροί πήραν ένα κόκκαλο από το κρανίο του και μία «φλούδα» από αυτό τοποθετήθηκε στο μέτωπο, έτσι ώστε να έχει δικό του μόσχευμα και όχι ξένο, προκειμένου να αποφευχθούν μολύνσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη

 Για ακόμα μία φορά ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε να βγει νικητής χαρίζοντας χαμόγελα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, που όλο αυτό το διάστημα στέκεται δίπλα του, ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!!!!».

Το μήνυμα της συζύγου του μετά το χειρουργείο

Το μήνυμα της συζύγου του μετά το χειρουργείο

Ο γιατρός του Κωνσταντίνου Αγγελίδου, κ. Κωνσταντίνου Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι πλαστικός και κρανιοπροσωπικός χειρουργός μίλησε για την πορεία της υγείας του μετά την λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τον γιατρό του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τον γιατρό του


«Ήταν ένα πολύ δύσκολη και πολύπλοκη επέμβαση, λόγω των προηγούμενων χειρουργείων στα οποία έχει υποβληθεί ο Κωνσταντίνος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί και έφαγε κανονικά το πρωινό του. Δε θα υπάρξει καμία απόρριψη του μοσχεύματος γιατί είναι δικό του… κομμάτι. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά. Αύριο θα του αφαιρέσουμε έναν επίδεσμο, θα λουστεί και θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Έχει ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος, αλλά θα διορθωθεί και αυτό το επόμενο διάστημα.», είπε αρχικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στη συνέχεια, ο κ. Αλεξάνδρου αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σημειώνοντας: «Η ψυχολογία του είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε μετά το χειρουργείο. Ήταν ήρεμος και κοιμήθηκε καλά. Δεν πονάει καθόλου. Τώρα μας ζητάει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το νοσοκομείο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top