Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο χειρουργείο

Η σύζυγός του αποκαλύπτει την πορεία της υγείας του

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το σοβαρό χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Η Εβελίνα Βαρσάμη που στέκεται βράχος δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη όλο το διάστημα της αποκατάστασής του, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της ετοιμάζεται να υποβληθεί σε μία πολύ κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση της συζύγου του

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «On Time», το χειρουργείο πρόκειται να γίνει την Τρίτη, ενώ παράλληλα μετέφερε νεότερα για την πορεία της υγείας του αγαπημένου της: 

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Έχει πάνω από 90% αναπηρία

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος. 

Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου είναι δύσκολη.

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν. Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη».

Ο παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top