Καλλονή πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε!

Στο δημαρχείο Ηλιούπολης ο γάμος

Δείτε το βίντεο της Νέλλυ στο TikTok

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks, όπου ξεχώρισε τόσο για το στιλ όσο και για την ομορφιά της.

Έγκυος στο πρώτο της μωρό πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Τι κι αν η Νέλλυ Ράι δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην εκπομπή, κέρδισε στον έρωτα και λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκε τον σύντροφό της.

Νέλλυ Ράι My Style Rocks

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το Instagram της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο. Όπως βλέπουμε η Νέλλυ ποζάρει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Κωνσταντίνου.

Νέλλυ Ράι Κωνσταντίνος

«Mr & Mrs Smith - the concept of the day. Ooops, I did it. Όταν παντρεύεσαι σε συνθήκες καραντίνας και δεν μπορείς να έχεις ούτε φωτογράφο στο γάμο, παίρνεις ένα τρίποδο, το βάζεις μπροστά και κάνεις 2-3 αναμνηστικές λήψεις», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τελικός My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις!

Νέλλυ Ράι Γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης με δύο μάρτυρες. Μάλιστα, γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα παραγγέλνοντας take away σούσι και καφέδες, ενώ όπως περιγράφει η Νέλλυ σε βίντεό της στο TikTok, το ζευγάρι από την ευτυχία του παραλίγο να ξεχάσει την γαμήλια τούρτα που είχε παραγγείλει!

«Έτσι απλά ευτυχισμένα», σχολίασε στο βιντεάκι της.

Τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top