Έλληνας παρουσιαστής: «Η Μελίνα Μερκούρη θα με πάντρευε, αλλά δεν πρόλαβε»

Ο γάμος του είχε συζητηθεί όσο κανείς άλλος!

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου στην εκπομπή του Alpha

Για χρόνια υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, με το διαζύγιο τους λίγα χρόνια μετά να αποτελεί για μήνες το απόλυτο talk of the town.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πολυχρονίου και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, με τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό να μιλάει στην εκπομπή Pop up! για εκείνη την εποχή, αλλά και τη μέχρι σήμερα άγνωστη πρόταση που του είχε κάνει η Μελίνα Μερκούρη να τον παντρέψει με τη γνωστή DJ. 

Για πρώτη φορά - Δείτε τη μητέρα και την αδερφή της Μάγκυς Χαραλαμπίδου!

«Η Μελίνα Μερκούρη ήθελε να μας παντρέψει με τη Μάγκυ, μας έκανε πρόταση. Μου είπε η Ελίνα, η γραμματέας της, που ήταν και γνωστή ότι “Γιώργο μου, δε νομίζω ότι θα προλάβει”. Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη», εξομολογήθηκε ο άλλοτε κραταιός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης.

Γιώργος Πολυχρονίου Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Χρόνια μετά το διαζύγιό τους ο Γιώργος Πολυχρονίου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχουν και πάλι φιλικές σχέσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για το πώς βρέθηκε στην τηλεπαρουσίαση δήλωσε: «Για τον "Τροχό της Τύχης" (σ.σ. τότε στον ΑΝΤ1) είχαμε κάνει δοκιμαστικό 12 άτομα, ανάμεσά τους ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιάννης Καραλής… Πήγα με βαριά καρδιά στο κάστινγκ. Με πήρε τα μεσάνυχτα πριν το δοκιμαστικό ο Μεγακλής Βιντιάδης και μου είπε “μη τυχόν και δεν πας αύριο”. Δεν είχα κανένα συναίσθημα όταν με επέλεξαν για τον Τροχό».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Πολυχρονίου

Ο παππούς πλέον παρουσιαστής, από τη μοναχοκόρη του Ντέμη Πολυχρονίου, παραδέχτηκε με χιούμορ: «Έχω πει στην εγγονή μου να με φωνάζει Πιτ κι όχι παππού!».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top