Σαλαγκούδη: Μιλάει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Λιάγκα

Ήταν ο παρουσιαστής ο λόγος που πήγε στο Survivor;

Τι είχε απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά όταν τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή και Γιώργος, Γιώργος και Ανθή. Ποια είναι τελικά η πολυσυζητημένη σχέση των δύο τηλεοπτικών προσώπων; Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και το ΟΚ! και τόνισε πως είχε ενοχληθεί με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά, Γιώργο Λιάγκα.

Φήμες ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Λιάγκα... ζευγάρι

Φήμες ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Λιάγκα... ζευγάρι!

«Ζορίζομαι κάθε φορά που γράφεται κάτι χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Το να βγεις με  έναν φίλο σου για φαγητό και να δημιουργούνται υπόνοιες δεν είναι κάτι που μου αρέσει» είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Τον πρώτο καιρό που είχα κατέβει στην Αθήνα και είχαν γραφτεί απίστευτα ψέματα για μένα δεν έπαιρνα κανέναν. Αν υπάρχει κάτι που με θίγει πραγματικά από κάποιον που με γνωρίζει, μπορεί να πάρω τηλέφωνο, αλλά γενικά το αποφεύγω».

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor και στο αν ο Λιάγκας την «έσπρωξε» να μπει στον διαγωνισμό επιβίωσης η ίδια είπε:

Σαλαγκούδη για Survivor: Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε, γι' αυτό έφυγα

«Όντως είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο πριν πάω, αλλά δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύτηκα. Έχει σημασία αν τον είχα καλέσει εγώ; Εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός από τηλέφωνα. Εκείνος με πήρε γιατί είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και έλαβα σοβαρά υπόψη μου την άποψή του».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top