Με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

Μακρόν, Μπριζίτ, Κάρολος και Καμίλα ανάμεσα στους προσκλεκλημένους

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την 25η Μαρτίου. Rafale και υψηλοί προσκεκλημένοι στο Σύνταγμα για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (17/3).

Ο χρόνος για την έναρξη των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με έφιππους, ιστορικά λάβαρα και Rafale ο εορτασμός

Εκτός απροόπτου, τη χώρα μας αναμένονται να επισκεφτούν ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ,  ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία και ίσως ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν και η συζύγός του, Βλαντλένα. 

macron ελλάδα παρέλαση

 Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, θα επισκεφτούν την Ελλάδα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2021/ AP IMAGES

ΚΑΡΟΛΟς ΚΑΜΙΛΑ ΕΛΛΑΔΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα θα βρεθούν επίσης στη χώρα μας στις 25/3/ AP IMAGES

ρώσος πρωθυπουργός

 Το «παρών» στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου ίσως δώσει και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν και η συζύγός του, Βλαντλένα/ AP IMAGES

Σύμφωνα με το σκεπτικό των διοργανωτών, θα πρόκειται για μια συμβολική συνύπαρξη τιμής στις τρεις δυνάμεις που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας με τη νίκη στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου το 1827.

Την τηλεοπτική μετάδοση της μεγαλειώδους παρέλασης, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», θα κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Παρίσι και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, Νίκος Αλιάγας.

αλιαγας 25η μαρτιου παρελαση

Με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2021/ NDP

Ο Αλιάγας αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα καταγωγής του και έτσι προέκυψε η ιδέα να παίξει έναν ρόλο-έκπληξη στην στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. 

Παρέλαση 25η Μαρτίου 2021 - Τι θα δούμε

Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της χώρας μας είναι πυρετώδεις.Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται η συγκρότηση φάλαγγας ιστορικών τμημάτων που θα προηγηθεί της παρέλασης. Στην κορυφή της θα βρίσκονται τα ιστορικά λάβαρα και οι σημαίες της Επανάστασης, ενώ θα παρελάσουν έφιππα τμήματα με παραδοσιακές πολεμικές φορεσιές. Ακόμα, παραδοσιακές στολές θα φορούν και μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Σχολής Ευελπίδων.

Μπάντες θα παίζουν τους εθνικούς ύμνους των τεσσάρων χωρών, την ώρα που ελληνικά μαχητικά θα «σκίζουν» τον ουρανό μαζί με τέσσερα αμερικανικά F-16 και τέσσερα γαλλικά Rafale. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πετάξουν και F-15 της Σαουδικής Αραβίας, μιας που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας για ασκήσεις. 

Μία ακόμα έκπληξη της παρέλασης θα είναι η πτήση ενός θρύλου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για ένα ελληνικό αεροσκάφος Spitfire, που ανακατασκευάστηκε στη Αγγλία και θα έρθει στην Ελλάδα εκτός απροόπτου στις 23 με 24 του μηνός. 

Παράλληλα, την παραμονή και ανήμερα της εθνικής επετείου αναμένονται και άλλες συμβολικές δράσεις.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top