Μπέλλος – Μπέη: Σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πώς είναι η κοινή τους συμβίωση;

Τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο MasterChef 4. Οι δυο πρώην παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι και από τότε είναι διαρκώς μαζί.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Για φαγητό στο Κολωνάκι!

Οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «Youweekly» μίλησαν για την κοινή τους συμβίωση αλλά και για το αν σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέλος από το «Happy Day» ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη σε παλαιότερη έξοδό τους

«Η κοινή μας συμβίωση είναι ζόρικη. Δε με αφήνει λεπτό να μείνω μόνος μου. Αν για παράδειγμα καθίσω για μισή ώρα στην κουζίνα και εκείνη είναι στο σαλόνι, θα βρει αφορμή να έρθει δίπλα μου με το πρόσχημα “βαριέμαι”. Βρίσκουμε όμως στιγμές για να κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει. Η δική μου ώρα είναι όταν κάνω γυμναστική», ανέφερε ο Δημήτρης Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη να προσθέτει: «Εκείνη την ώρα θα βάλω Netflix για να δω κάποια σειρά. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμβιώνω με κάποιον γιατί ο Δημήτρης είναι η πρώτη σοβαρή σχέση μου. Είναι όμως τέλειος μαζί μου».

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη

Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος ποζάρουν αγκαλιά στον φακό

Σκέπτονται όμως να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου; «Ο Δημήτρης είναι σε ηλικία γάμου, εγώ όχι ακόμη. Αν είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια, λογικά θα παντρευτούμε», απάντησε η Μαρία Μπέη.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top