Παντρεύτηκε η Μαριάννα Παινέση: Επέλεξε φόρεμα με σκίσιμο και μωβ γόβες!

Σε λίγο καιρό θα κρατά αγκαλιά το πρώτο της μωράκι

Όσα είχε πει το ερωτευμένο ζευγάρι για τα σχέδια του γάμου του και την εγκυμοσύνη της Μαριάννας στη «Φωλιά των Κου Κου»

Τρισευτυχισμένη είναι, παρά τη δύσκολη περίοδο που όλοι μας βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, Μαριάννα Παινέση.

Το πανέμορφο κορίτσι που είχε κλέψει την καρδιά κριτών και τηλεθεατών από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλατό του διαγωνισμού μόδας, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και πριν μερικές ώρες έκανε και το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Προκόπη Ζορμπά. Παντρεύτηκαν!

 

Παινέση - Ζορμπάς: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τα σχέδια γάμου!

Έχοντας δίπλα τους την οικογένειά τους, τα δύο ερωτευμένα παιδιά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και την αποκάλυψη έκανε μέσω social media η ίδια η Μαριάννα, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Μπορεί στις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες να έχει φορέσει δεκάδες νυφικά, όμως, στον πραγματικό της γάμο, η εξωτική Μαριάννα επέλεξε ένα σατέν φόρεμα στο χρώμα της άμμου, με σκίσιμο στο πόδι και μωβ γόβες, καθώς η τελετή έγινε στο δημαρχείο.

Μαριάννα Παινέση: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Παντρεύτηκε Η Μαριάννα Παινέση

γάμος Μαριάννα Παινέση

Παντρεύτηκε Η Μαριάννα Παινέση τον αγαπημένο της ζορμπάς

γάμος μοντελο Μαριάννα Παινέση έγκυος

Στα στιγμιότυπα η Μαριάννα και ο αγαπημένος της γυμναστής, Προκόπης Ζορμπάς, λάμπουν από ευτυχία και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top