Παινέση - Ζορμπάς: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τα σχέδια γάμου!

Το μοντέλο μας σύστησε τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Μαριάννα Παινέση και ο σύντροφός της, Προκόπης Ζορμπάς, αφού σε τέσσερις μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μαριάννα Παινέση: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας εσώρουχα

Ο άνδρας που κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της  πρώην παίκτριας του GNTM μίλησε πρώτη φορά για το ευτυχές γεγονός, αποκαλύπτοντας πώς του ανακοίνωσε η αγαπημένη του τον ερχομό του… πελαργού.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο για να μου ανακοινώσει πως ήταν έγκυος ήμουν στη λεωφόρο Ποσειδώνος με τη μηχανή. Σταμάτησα, μιλήσαμε και έπαθα ταράκουλο. Είναι ένας ευχάριστος ερχομός, μία αλλαγή στη ζωή και την καθημερινότητα, αλλά θα είμαι δίπλα της βράχος, προσπαθώντας και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά να τη στηρίξω», εξομολογήθηκε ο personal trainer στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Προκόπης Ζορμπάς δεν έκρυψε το άγχος του για τον ερχομό του μωρού, ενώ φροντίζει τη μέλλουσα μαμά, ώστε να μην της λείψει τίποτα. 

«Είμαι αρκετά αγχωμένος που θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάποια βήματα χορού που δεν ξέρω. Δόξα τον Θεό δε μου ζητάει πράγματα που της μυρίζουν. Βέβαια, όταν παραγγέλνουμε απ΄έξω εγώ τη «σπρώχνω» για να πάρει και μετά θα τα ακουσω, γιατί είναι μοντέλο και θα της είναι δύσκολο να χάσει τα κιλά» δήλωσε στην εκπομπή του Star. 

Μαριάννα Παινέση: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε  το νεαρό μοντέλο τονίζοντας πως χαίρεται που θα γίνει μανούλα, διότι ήταν κάτι που είχε στο μυαλό της, αλλά δεν περίμενε να γίνει τη δεδομένη στιγμή. «Περιμένω κοριτσάκι. Τα κοριτσάκια είναι η αδυναμία μου και χαίρομαι λίγο παραπάνω».

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως κάνει σχέδια γάμου. «Είναι και ο γάμος στα σχέδιά μας. Το κανονίζουμε και σύντομα θα μάθετε περισσότερα σύντομα», είπε η μέλλουσα μαμά, η οποία έχει υιοθετήσει ένα νέο look κάνοντας τα μαλλιά της ράστα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top