Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Τμήμα Ηθών»

Όσα είπε η αδερφή του ηθοποιού για τον θάνατό του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και σε ηλικία 60 ετών, ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών».

βανδώρος πέθανε

Με αυτό το look πρωτογνωρίσαμε τον ηθοποιό

Θεόφιλος Βανδώρος

Ο Θεόφιλος Βανδώρος πέθανε σε ηλικία 60 ετών/ NDP

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Βασίλης Σπυρόπουλος, παιδικός φίλος του Θεόφιλου Βανδώρου, μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Θεόφιλος Βανδώρος πέθανε

Θεόφιλος Βανδώρος εφυγε από τη ζωή ξαφνικά

Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Βανδώρος

Ο Θεόφιλος Βανδώρος ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το «Τμήμα Ηθών», μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Ήταν γιος του, επίσης, γνωστού ηθοποιού Νίκου Βανδώρου.

Θεόφιλος Βανδώρος πέθανε

Ο Θεόφιλος Βανδώρος με τον πατέρα του, Νίκο Βανδώρο/ NDP - Φωτογραφία Αρχείου

Ο Θεόφιλος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, ενώ παράλληλα ήταν σπουδαστής ψυχολογίας και κοινωνιολογίας σε ιδιωτική σχολή. Για 10 χρόνια έζησε στο Παρίσι, όπου συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές του, κάνοντας και τις πρώτες του δουλειές μαζί με τον Κορνήλιο Καστοριάδη και τον Αντρέα Βουτσινά.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη», «Φιλοδοξίες» και συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων οι Γ. Κορδέλλας και Μ. Μανουσέκης.

Θέατρο Χατζηχρήστου θεοφιλος βανδωρος

Ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Θέατρο Χατζηχρήστου/ NDP

Παράλληλα είχε έντονη παρουσία και στο ελληνικό θέατρο, παίζοντας αρχαίο δράμα, κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα. Ανάμεσα στα οποία η τα «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη, «Αντιγόνη» του Ανούιγ, «Ματωμένος Γάμος« του Λόρκα. 

Πριν από δύο περίπου χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top