Ο λόγος που ο Ευθυμιάδης τριγυρνά ξυπόλητος το πρώτο 20λεπτο της ημέρας του

Οι οδηγίες του ηθοποιού για καλό ξύπνημα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που ως γνωστόν έχει επιστρέψει στη ζωή στη φύση, προτείνει τον σωστό τρόπο για να ξεκινάμε την ημέρα μας

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει eye-gazing με τη σύζυγό του μία φορά την εβδομάδα

Όπως είδαμε και μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε σε βιντεάκι του ότι κάθε πρωί, για τουλάχιστον μισή ώρα, έρχεται σε επαφή με τη φύση περπατώντας ξυπόλητος. 

,Θανάσης Ευθυμιάδης Κρατερός Κατσούλης

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γνωστή Ελληνίδα έφτιαξε τούρτα με το ομοίωμά του

Όταν δε βρίσκεται στη φύση πηγαίνει σε κάποιο παρκάκι, ενώ σημείωσε ότι πρέπει για αρκετή ώρα να αποφεύγουμε τα κινητά και την τηλεόραση.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
Η σημασία του ”ξεκινάω σωστά την ημέρα μου”
Στην εποχή της πάραπληροφόρησης που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο τρόπος που ξεκινάμε την ημέρα μας!
Για την ακρίβεια, ότι κάνουμε και σκέφτομαστε το πρώτο μισάωρο όταν ξυπνήσουμε, είναι σαν να κάνουμε μία παραγγελία για το Πώς θέλουμε να είναι η μέρα μας. 
Εγώ επιλέγω να πάω για ενα περίπατο, να κάτσω να πιω ένα τσάι, να κάνω λίγο διαλογισμό,να νιώσω την ενέργειά μου σταθερή και χωρίς βιασύνη.
Είναι πολύ πολύ σημαντικό να μη βιαζόμαστε το πρωί (να μην ανοίξουμε αμέσως τηλεόραση και το Internet) αλλά να πάρουμε ένα εικοσάλεπτο όλο δικό μας.
Αν έχω πολλές δουλειές, θα ξυπνήσω νωρίτερα ώστε να έχω αυτό το χρόνο για τον εαυτό μου στο ξεκίνημα της κάθε νέας μέρας.
Οταν είμαι υπεύθυνος για την ενέργεια και τις σκέψεις που προβάλλω το πρωί, το πώς κυλάει η μέρα μου, γίνεται επιλογή μου.
Όταν είσαι υπεύθυνος για την ενέργεια και τις σκέψεις που προβάλλεις το πρωί, το πώς κυλάει η μέρα σου γίνεται επιλογή σου. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
», έγραψε στο Instagram.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top