Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

Της δημιουργήθηκε από έναν ρόλο στο θέατρο

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν μία από τις Ελληνίδες μοντέλα που μεσουράνησε στα '90s - Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στην εφημερίδα On time.

κουλιανού μοντέλο

 Βίκυ Κουλιανού 

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 53 της και εντυπωσιάζει

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σ κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση.

Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση ‘’η ψευτουπηρέτρια’’ του Μαριβώ.

Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να ‘’κλειδώσει’’ η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top