Μαρία Ηλιάκη: Μας ξεναγεί στη Ζυρίχη και το «χωριουδάκι» της!

Σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά η παρουσιάστρια

Τα χιόνια των προηγούμενων εβδομάδων στη Ζυρίχη έλιωσαν, ο ήλιος βγήκε και η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να κάνε μία βόλτα στη γειτονιά της.

Μαρία Ηλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η «μάχη» με τα παλιά της ρούχα

Τους τελευταίους μήνες η εγκυμονούσα βρίσκεται στην Ελβετία, εκεί όπου ζει και εργάζεται ως γυναικολόγος ο άνδρας της ζωής της, Στέλιος Μανουσάκης.

Mαρία Ηλιάκη: Το τραγούδι που αφιέρωσε στο «κέντρο του κόσμου» της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και δε βλέπει την ώρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του μωράκι.

Ηλιάκη: Η φωτογραφία με τον Μουτσινά και το σχόλιο για την εμφάνισή της

Η μέλλουσα μαμά, ως λάτρης των social media, αποφάσισε να ξεναγήσει τους διαδικτυακούς της φίλους στη γειτονιά της, το Horgen.Το Horgen είναι ένας δήμος στην περιοχή Horgen στο καντόνι της Ζυρίχης στην Ελβετία. Είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις κατά μήκος της νότιας όχθης της λίμνης της Ζυρίχης. Την 1η Ιανουαρίου 2018 ο πρώην δήμος του Hirzel συγχωνεύτηκε στον δήμο Horgen.


Όπως είπε χθες, 1η Μαρτίου, τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στη Ζυρίχη, αλλά απέφυγε να πάει στο κέντρο της πόλης για να αποφύγει τον συνωστισμό, λόγω κορωνοϊού. 

Έτσι έκανε τα ψώνια της από τα καταστήματα της γειτονιάς της ή καλύτερα το «χωριουδάκι» της, όπως είπε στο βίντεο που ανήρτησε στα social media.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top