Απάντηση Κούγια σε Καινούργιου: «Σε άλλη κυρία - παρουσιάστρια αναφερόμουν»

«Αν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι» δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό της για όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη, όταν προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον παρουσιάστριας του OPEN, η οποία έθιξε την τιμή και την υπόληψή του. 

Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπή της «Ευτυχείτε», καθώς ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε το πρωί πως «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου» παρουσιάζει με προκατειλημμένο τρόπο την υπόθεση Λιγνάδη. Η Κατερίνα θεώρησε ότι τη «φωτογραφίζει» και του επιτέθηκε μέσα από την εκπομπή της. 

Απασφάλισε η Καινούργιου: «Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δε σας σεβόμαστε»

Η πρώτη ανακοίνωση του κ. Κούγια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην "επαγγελματία κυρία" της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα». 

Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου - Έξαλλη η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα παραπάνω ως εξής: «Προφανώς αναφέρεται σε εμένα. Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο, όπως έχει ο κύριος Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κύριος Κούγιας… Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η παιδεία μου δεν είναι επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος. Και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα… Ντροπή όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος, και εσείς και το περιβάλλον σας… Έχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δε σας φοβόμαστε κύριε Κούγια». 

Αλέξης Κούγιας: Προαναγγέλλει μηνύσεις σε Καπουτζίδη και παρουσιαστές

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε νέα ανακοίνωση-απάντηση στην Καινούργιου από τον Κούγια, η οποία αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.
Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.
Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top