Απασφάλισε η Καινούργιου: «Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δε σας σεβόμαστε»

Ο γνωστός δικηγόρος την αποκάλεσε «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου»

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου. Ο ποινικολόγος προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και παρουσιάστριας του OPEN, την οποία αποκάλεσε, μάλιστα, «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου», καθώς θεωρεί ότι έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του. Όλοι έσπευσαν να πουν ότι ο γνωστός δικηγόρος «φωτογραφίζει» την Κατερίνα Καινούργιου. 

Αλέξης Κούγιας: Προαναγγέλλει μηνύσεις σε Καπουτζίδη και Καινούργιου

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην "επαγγελματία κυρία" της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη και αποφάσισε να δώσει τη δική της σκληρή απάντηση μέσα από την εκπομπή της.

«Αν, λοιπόν, το "επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου" είναι σαν το "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος" είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πώς με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά».

Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου - Έξαλλη η παρουσιάστρια

«Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει "πόσο ευγενική είστε" και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πώς έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα. Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δε σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς γι' αυτά που είπατε. Δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top