Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Τα συγκινητικά της λόγια για τον χώρο του θεάτρου

Δείτε όσα είπε η μεγάλη ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού

Είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, με τεράστια καριέρα στο θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Στα 86 της με trendy look!

Ο λόγος για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, δηλώντας κάθετα ότι πρέπει να επιστρέψει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου Τιτίκα Σαριγκούλη

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με την αείμνηστη Τιτίκα Σαριγκούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδόνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς, αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος», δήλωσε η σπουδαία ηθοποιός στο «Καλύτερα Δε Γίνεται». 

Συγκλονίζουν τα λόγια της Στυλιανοπούλου για τη Βουγιουκλάκη: «Γιατρέ θέλω να ζήσω» έλεγε

«Όταν τελείωσα τη Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους… Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι "ήρθα να εργαστώ", δε σε παρενοχλούσαν. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι. Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πουν "όχι"», συμπλήρωσε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top