Αντώνης Καλογιάννης: Το άγνωστο δράμα της οικογένειάς του

Ο σπουδαίος ερμηνευτής είχε χάσει τον γιο του

Ο Αντώνης Καλογιάννης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης σε ηλικία 81 ετών, κουβαλούσε μία μεγάλη στεναχώρια.

Πέθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης

Το 2006 ο ερμηνευτής, που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη, έχασε τον μονάκριβο γιο του, τον 46χρονο τότε Βαγγέλη, από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα συνέβαινε αυτή η τραγωδία και όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά, βυθίζοντας την οικογένεια Καλογιάννη σε βαρύ πένθος. 

Ο Αντώνης Καλογιάννης ήταν παντρεμένος με τη γυναίκα του Ελένη και μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Δέσποινα, η οποία είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και εκδότη Τάσσο Μπούρα.

Ο Αντώνης Καλογιάννης πάνω στη σκηνή / Φωτογραφία: NDP

Ο τραγουδιστής  είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την τραγική του απώλεια, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, στην εκπομπή Προσωπικά της Έλενας Κατρίτση.

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτόν και η τελευταία. Η απώλεια του γιου μου ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Ο γιος μου ήταν ένα αρσενικό 100%. Η απώλεια του γιου μου ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Δεν ήταν μόνο ένας γιος, ήταν ένας φίλος, ένας σύντροφος. Ήμασταν δύο άνδρες που μιλούσαμε ως άνδρας προς άνδρα. Πονάνε όλα αυτά, αλλά δε φοβάμαι τον πόνο».

Στη συνέντευξή του ο τραγουδιστής είπε πως φοβάται τον θάνατο, γιατί θα του στερήσει τον ήλιο, τη θάλασσα, τους φίλους του. «Δεν τον χωνεύω δεν τον γουστάρω τον θάνατο».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top