Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά - Πώς το επιβεβαίωσε

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο chef

Πώς ο Άκης Πετρετζίκης πήγε στο Τελ Αβίβ για δουλειά και βρέθηκε στο κρατητήριο;

Κι ενώ το σαββατοκύριακο εν μέσω καραντίνας κυλούσε ήρεμα, «πέσαμε πάνω» σε μία χαρούμενη αποκάλυψη στο Instagram, και συγκεκριμένα στα Instastories της Soulagramorous, η οποία ανακοίνωσε πως ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Άκης Πετρετζίκης: Tο νέο look που υιοθέτησε


Σύμφωνα με την διαδικτυακή περσόνα της showbiz, η οποία συχνά πυκνά κάνει αποκαλύψεις για γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες, ο επιτυχημένος σεφ κι η σύντροφός του φαίνεται να περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Άκης Πετρετζίκης Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Να θυμίσουμε ότι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άκη, δεν έχει κάποια σχέση με τον χώρο του θεάματος κι είναι νοσηλεύτρια σε κλινική. 

Ο ίδιος ο chef, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Είμαι υπέρ του θεσμού, αρκεί μέσα σε μία οικογένεια να είναι όλοι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ τα παιδιά και θέλω να κάνω πολλά στο μέλλον».

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη από τη Soulaglamorous, o ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram έναν μικρό μάγειρα, κι έγραψε ''Loading...'' και στην ουσία επιβεβαίωσε τις φήμες!

μπαμπάς πετρετζίκης

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top