Καπουτζίδης: «Δεν υπήρξα ποτέ σε trailer και κατάλαβα πως μάλλον δεν αρέσω»

Περιγράφει την πρώτη του εμπειρία ως παρουσιαστής του «The Voice»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης διανύει μία από τις δημιουργικότερες φάσεις της ζωής του, καθώς ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή, ενώ όπως αποκάλυψε στα σκαριά βρίσκεται και η νέα του σειρά. 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε μάθατε το 2020 ότι είμαι gay! Δεν το έκρυβα ποτέ!»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα επαγγελματικά του σχέδια και την πρόταση που του έγινε να παρουσιάσει φέτος το «The Voice».

Μάλιστα αποκάλυψε τα ευτράπελα που συνέβησαν, όταν παρουσίαζε τον διαγωνισμό τραγουδιού και τα ελάχιστα πλάνα τον πρώτο καιρό που τον έκαναν να πιστεύει πως οι ιθύνοντες του σταθμού μάλλον... μετάνιωσαν για την επιλογή τους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και στην επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις:

«Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι σχεδόν οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Αυτό που με προβλημάτιζε δεν ήταν το αν θα χάσω κοινό ή διαφημίσεις. Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, ή σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι και δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι. Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Το μόνο που με απασχολούσε επειδή ήμουν 600 χλμ μακριά από την πόλη μου, ήταν ότι δεν ήθελα να ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Μόνο αυτό. Γιατί δεν θα ήμουν και δίπλα. Όταν κατάλαβα ότι δεν έχουν κανένα θέμα και έχουν την ικανότητα, τη σιγουριά και την πίστη όποιος είναι να κάνει σούσουρο να τον κάνουν πέρα, ηρέμησα. Τους αγαπώ πάρα πολύ και μου έχουν λείψει», πρόσθεσε. 

Τέλος αποκάλυψε πώς αντέδρασε στο άκουσμα της στενής του φίλης, Αγγελικής Λάμπρη ότι θα λάβει μέρος στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αγγελική Λάμπρη: Το νέο μήνυμα μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση

«Όταν μου το είπε της είπα “δεν κάθεσαι εδώ στην ωραία Ελλάδα; Της είπα επίσης 45 κιλά είσαι, θα χάσεις και 5 από την πρώτη εβδομάδα, είναι αδύνατη, αλλά η Αγγελική ήταν πάντα αδύνατη, είναι αυτό το σκαρί».

Συνέχισε αναφέροντας πως τελικά άλλαξε γνώμη: «Λέγεται ενσυναίσθηση νομίζω. Να προσπαθείς να μπεις στη θέση του άλλου. Γιατί εγώ μπορεί να έλεγα “ωχ μωρέ Αγγελική, πού θα τρέχεις τώρα εκεί πέρα”. Αν καταλαβαίνω ότι αυτό έχει μέσα η καρδούλα της, αν είχε ανάγκη να φύγει για λίγο από όλη αυτή τη στενοχώρια που πέρασε και να πάει να κάνει κάτι τρελό για όσο κρατήσει, πολύ καλά έκανε και το ‘κανε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του «The Voice»/ Φωτογραφία ndp

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top