Αγγελική Λάμπρη: «Ήμουν φοβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο!»

Με δάκρια στα μάτια μίλησε πρώτη φορά μετά την καταγγελία

Μετά τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από την περασμένη Παρασκευή με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για πρώτη φορά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η πρώτη συνέντευξη της Τζένης Μπότση μετά τις καταγγελίες

Η ηθοποιός που πρόσφατα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor», εξιστόρησε τα όσα δύσκολα βίωσε το 1998, όταν ήταν ακόμα νέα ηθοποιός.

Αρχικά, η «Αγγέλα» ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου που έδωσε δύναμη σε τόσες γυναίκες να μιλήσουν, κάτι που έκανε και για την κόρη που μεγαλώνει.

«Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, το 1998, μου τηλεφώνησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να μου πει ότι θα ήθελε να με δει για μια ακρόαση. Μου μίλησε για ένα συγκεκριμένο έργο για το οποίο έψαχνε ηθοποιό. Μου είπε να φοράω συγκεκριμένα ρούχα και μου όρισε την ημερομηνία της ακρόασης. Όταν πήγα στο θέατρο, μπήκα μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί δε συμβαίνει αυτό γενικώς. Ρώτησα "γιατί κλειδώσατε;" και μου απάντησε πως δεν είναι κανείς στο θέατρο αυτή τη στιγμή και "για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να κλειδώσω μην τυχόν και μπει κάποιος και κλέψει κάτι". Πήγα στον χώρο που θα γινόταν η ακρόαση, μου μίλησε για το έργο και το ρόλο μου και μου ζητήθηκε να ανέβω στη σκηνή και να κάνω έναν αυτοσχεδιασμό. Ανέβηκα στη σκηνή και μετά από λίγο ανέβηκε κι εκείνος. Ενώ έκανα τον αυτοσχεδιασμό, άρχισε να με προσεγγίζει και να έρχεται πολύ κοντά. Άρχισα να νιώθω πάρα πολύ άβολα και αμήχανα», είπε αρχικά.   

Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για την ιστορία βίας που έζησε στα 25 της

«Φοβήθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, κατέβηκα κάτω από τη σκηνή, κατέβηκε κι εκείνος από την άλλη πλευρά της σκηνής κι, ενώ ήμουν σοκαρισμένη, φοβισμένη, ήμουν εγκλωβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο, δεν μπορούσα να φύγω. Προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του. Βλέποντας τον τρόμο και τον φόβο στα μάτια μου», συμπλήρωσε ταραγμένη η Αγγελική Λάμπρη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top